Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Uznávaného lekára (†52) našiel kamarát mŕtveho pri Zvolenskej priehrade

Richard Kozár
Richard Kozár (Zdroj: Foto: richardkozar.blog.pravda.sk)

ZVOLEN - Hrozná rana zasiahla dnes ráno blízkych známeho odborníka na chudnutie. Dietológa Richarda Kozára (†52) našli bez známok života pri Zvolenskej priehrade. Prípadom sa zaoberá polícia.

Uznávaného slovenského lekára našiel jeho kamarát, ktorému nebral telefón. Vybral sa za ním na chatu, kde mal Richard byť. Po príchode ho ale čakal najhorší pohľad v živote. Kamaráta našiel sedieť von v kresle s prestrelenou hlavou. Vedľa lekára bola pohodená zbraň. 

Informáciu o úmrtí potvrdila hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová. "Začali sme trestné stíhanie pre prečin usmrtenie, nariadená bola súdna pitva," uviedla s tým, že prípad je v štádiu vyšetrovania.

Samovražda?

Súdny lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie. Pri nebohom mužovi zaistili kriminalisti zbraň. Rodina, priatelia a blízki si nedokážu vysvetliť, čo sa mohlo stať. O žiadnych problémoch, ktoré by mohol uznávaný lekár mať, nevedia. Z tragédie sú otrasení. Po Richardovi ostala manželka a dve deti. 


Prečítajte si aj:

HROZNÝ VÍKEND Vlna samovrážd v Bratislave! Záhadná smrť aj 24-ročnej ženy, obesená na kľučke


Richard bol mediálne známy. Prezentoval sa rozhovormi a blogmi, v ktorých poskytoval rady súvisiace so zdravým životným štýlom a diétami. Vystupoval aj v dámskej relácii RTVS.

 

 

Viac o téme: TragédiaSmrťLekár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu