Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otrasný prípad pri Rožňave: Andrej (†32) tľapol po zadku krčmárovu ženu, osudná chyba

 Andrej Zobraziť galériu (2)
Andrej (Zdroj: Foto: FB/Andrej O.)

REJDOVÁ - Šokujúci prípad riešia košickí kriminalisti. Cez víkend sa strhla v krčme v obci Rejdová v rožňavskom okrese bitka. Napadnutý Andrej (†32) v nemocnici vydýchol naposledy.

Vaše tipy

Do redakcie sa nám ozval čitateľ, ktorý upozornil na otrasný prípad. "V obci Rejdová v sobotu večer krčmár zabil zákazníka. Kopal ho do hlavy za to, že tľapol jeho ženu po zadku. Na zranenia na druhý deň zomrel," napísal. 

Ako sme zistili, incident sa strhol uplynulý víkend, v noci zo soboty na nedeľu. Dobitý Andrej prišiel opitý v nedeľu nadránom domov a ľahol si spať. Keď ale dlho nevstával, blízki ho išli skontrolovať. Začali šípiť, že s Andrejom nie je niečo v poriadku. Aj po hodinách spánku sa totiž stále nepreberal. Okolo šiestej večer zalarmovali záchranárov. "Záchranári ošetrili 32-ročného muža s poruchou vedomia a transportovali ho do rožňavskej nemocnice," uviedol hovorca Operačného strediska záchranárov Boris Chmel.  

Otrasný prípad pri Rožňave:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: FB/Andrej O.)


Prečítajte si aj:

FOTO Po večierku žilinských maturantov nastalo zdesenie: Zachraňovali dobitého Andreja (19)


Andrej, žiaľ, v nemocnici vydýchol naposledy. "Nateraz môžem potvrdiť, že polícia sa prípadom zaoberá. V tejto súvislosti vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie pre podozrenie z trestného činu zabitia," potvrdila hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová s tým, že okolnosti, za akých došlo k zraneniu 32-ročného muža z okresu Rožňava, na následky ktorých v nemocnici zomrel, sú predmetom vyšetrovania.

"Presnú príčinu smrti určí nariadená pitva, jej výsledky nám zatiaľ nie sú známe," uzavrela policajná hovorkyňa. Bližšie informácie zatiaľ polícia neposkytuje.  

Viac o téme: ZabitieRejdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu