Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Stáli pri nich všetci svätí: Jazda na štvorkolke sa pre dve deti mohla skončiť tragicky

Štvorkolka skončila v potoku. Zobraziť galériu (2)
Štvorkolka skončila v potoku. (Zdroj: Polícia SR)

ŽILINA - Leteckí záchranári zo Žiliny zasahovali v stredu podvečer v blízkosti lyžiarskeho strediska v Makove v okrese Čadca. Dievča (11) a chlapec (9) sa v lesnom teréne vozili na štvorkolke, prevrátili sa a spadli do potoka.

Po ošetrení pacientku (11) sanitka previezla k vrtuľníku, ktorý pristál približne 300 metrov od miesta nehody. Záchranári ju preložili na palubu vrtuľníka a s podozrením na fraktúru oboch dolných končatín ju letecky transportovali do Univerzitnej nemocnice v Martine. Druhé zranené dieťa ostalo v starostlivosti pozemných záchranárov. Informovala Zuzana Hopjaková z Air - Transport Europe.

FOTO Stáli pri nich
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia SR)

"V stredu 12. júla okolo 17.30 hodine došlo v obci Makov, okres Čadca k dopravnej nehode. 9-ročný chlapec mal viesť štvorkolku bez evidenčného čísla. Následne za doposiaľ presne nezistených okolností mal zísť so štvorkolkou do potoka, kde sa prevrátil," uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 100 eur. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania.

Viac o téme: ŠtvorkolkyMakovŽilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu