Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

NAJSMUTNEJŠIA SPRÁVA Dvojročného Matúška našli mŕtveho v bazéne na záhrade

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

DIAKOVCE – Tragédia v okrese Šaľa. Iba tak sa dá nazvať udalosť, ktorá sa odohrala na dvore rodinného domu. Dvojročný Matúško sa utopil v bazéne. Privolaní záchranári robili všetko, čo bolo v ich silách. Žiaľ, neúspešne.

K nešťastnej udalosti došlo včera 11. júla 2017 okolo 17.00 hodiny. Tragédia sa odohrala na dvore rodinného domu v obci Diakovce. Iba dvojročný Matúško tu prišiel o život po tom, čo z doposiaľ nezistených príčin spadol do bazéna. "Na miesto bola privolaná rýchla zdravotná pomoc, ktorá začala s okamžitou resuscitáciou," informovala nás hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová.

"Privolaní záchranári sa snažili dieťatko oživiť, no neúspešne," potvrdil zásah hovorca záchranárov Boris Chmel. Bruchterová prezradila, že privolaná lekárka vykonala na mieste obhliadku malého telíčka a nariadila pitvu. "Okolnosti tejto tragickej udalosti prešetrujeme ako prečin usmrtenia," uzavrela Bruchterová s tým, že polícia viac informácií k tragédii prezradiť nemôže. 

Podľa  informácií portálu tvnoviny.sk sa pred nešťastím mal hrať na dvore s mamou a bratom, ktorý je druhák na základnej škole.

Viac o téme: NehodaTragédiaUtopenieDiakovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu