Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ohavný čin vodiča pri Košiciach: S autom sa zrútil do priekopy a urobil niečo príšerné

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

JASOV - K dopravnej nehode, pri ktorej osobné auto vyletelo z cesty, došlo dnes krátko po polnoci medzi obcami Jasov a Poproč v okrese Košice okolie. Podľa polície doposiaľ nestotožnený vodič vozidla zn. Seat Leon pri prejazde mierne ľavotočivej zákruty v klesaní dostal šmyk, po ktorom narazil do stromu a následne sa s autom zrútil do priekopy.

"Vodič po nehode z miesta ušiel. Vo vozidle sa nachádzali traja spolujazdci, z ktorých dvaja utrpeli ťažké zranenia a jeden sa zranil ľahko," uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Celková škoda predstavuje 5000 eur.

Poverený príslušník polície v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví a prečin neposkytnutia pomoci. "Vodičovi za tento skutok hrozí až trojročné väzenie. Bližšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," doplnil Szabó.

Podľa hasičov sa vozidlo po nehode nachádzalo zhruba 30-40 metrov niže cesty. Jedna ťažko zranená osoba ostala v aute zakliesnená a museli ju vyslobodzovať pomocou techniky. 

Viac o téme: Nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu