Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prílišná odvaha sa nevypláca: Laco (54) ignoroval policajtov, vrazil do ich auta a dal sa na útek

Ladislav narazil do služobného auta Zobraziť galériu (4)
Ladislav narazil do služobného auta (Zdroj: Foto: polícia)

RIMAVSKÁ SOBOTA - Policajti z Rimavskej Soboty zažili poriadne rušný pondelok. Prenasledovali vodiča, ktorý ale nerešpektoval ich výzvy na zastavenie. Správal sa agresívne, nechcel zastaviť a v rýchlosti narazil do služobného auta.

V pondelok krátko po 15-tej hodine zalarmovala políciu zúfalá manželka 54-ročného Ladislava. Bála sa, lebo bol doma agresívny. Nasadol do auta Jeep Cherokee a odišiel.

Prílišná odvaha sa nevypláca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Auto spozorovala na Rožňavskej ulici v Rimavskej Soboty hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky a vodiča sa stažila zastaviť. Ladislav ale výzvy polície nerešpektoval a pokračoval v bezohľadnej rýchlej jazde. Dokonca v zúrivosti narazil do policajného auta, ktorým sa hliadka snažila mužovi zabarikádovať cestu. Zo svojho auta následne vystúpil a zobral nohy na plecia. Policajti ho chceli zastaviť aj pod hrozbou použitia služobnej zbrane, všetko bolo márne. "Napriek opakovaným výzvam neuposlúchol, a nakoľko kládol aktívny odpor, boli voči nemu použité donucovacie prostriedky," informovala hovorkyňa banskobystrických policajtov Petra Kováčiková.

Prílišná odvaha sa nevypláca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)


Prečítajte si aj:

FOTO Dramatická policajná naháňačka: Muža na audi zastavila až streľba, nehoda a airbag!


Polícia vykonala u Ladislava dychovú skúšku na alkohol, no prítomnosť alkoholu v dychu zistená nebola. "Muž je v súčasnosti zadržaný ako podozrivý zo spáchania zločinu útoku na verejného činiteľa. V tomto prípade naďalej prebiehajú potrebné procesné úkony a z toho dôvodu akékoľvek bližšie informácie bude možné poskytnúť až neskôr," uzavrela Kováčiková. 

Prílišná odvaha sa nevypláca:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

 

Viac o téme: Polícia Služobné autoRimavská Sobota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu