Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia pátra po Richardovi (41) a Laure (21) na FOTO: Je na nich vydaný zatykač

Richard Modriansky Zobraziť galériu (2)
Richard Modriansky (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Polícia pátra po 41-ročnom Richardovi Modrianskom z Kremnických Baní (okres Žiar nad Hronom). Na muža vydal Okresný súd v Žiari nad Hronom príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre spáchanie prečinu zanedbania povinnej výživy.

V mieste svojho trvalého bydliska sa dlhodobo nezdržiava a miesto jeho terajšieho pobytu nie je známe. Informovala o tom banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 
Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom mužovi oznámili na najbližšom útvare policajného zboru alebo na linku tiesňového volania číslo 158. 

Richard Modriansky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

Pátrajú aj po 21-ročnej Laure Kopnickej z Banskej Štiavnice

Polícia pátra po 21-ročnej Laure Kopnickej z Banskej Štiavnice. Na ženu vydal Okresný súd v Žiari nad Hronom príkaz na zatknutie pre spáchanie zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. V mieste svojho trvalého bydliska sa dlhodobo nezdržiava a miesto jej terajšieho pobytu nie je známe. Agentúru SITA o tom informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Občania môžu akékoľvek informácie o žene oznámiť na najbližšom útvare policajného zboru alebo na linku tiesňového volania číslo 158.

Laura Kopnická
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

 

Viac o téme: Richard ModrianskyLaura Kopnická
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu