Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Polícia pátra po dvoch ľuďoch zo Žarnovice: Okradli lekáreň o 100 eur

Kamerové zábery.
Kamerové zábery. (Zdroj: TASR - KR PZ Banská Bystrica)

ŽARNOVICA - Muž a žena vo veku približne 25 rokov podvodným spôsobom obrali o 100 eur lekáreň v Žarnovici. Prípad sa stal v piatok 9. decembra popoludní, informovala dnes banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ako dodala, po tom, ako obaja vošli do lekárne, žena si pri pokladni vypýtala lieky, pričom chcela platiť 200-eurovou bankovkou. "Pri vydávaní peňazí podozrivá žena od kúpy liekov odstúpila a chcela naspäť peniaze. Počas toho zámerne odcudzila z výdavku za lieky finančnú hotovosť vo výške 100 eur, išlo o dve 50-eurové bankovky, ktoré si vložila do rukáva a vzala si naspäť aj 200 eur, ktorými platila," priblížila podvod policajná hovorkyňa.

Zamestnankyňa na to prišla až po odchode osôb z lekárne, keď si prepočítala hotovosť v pokladni. Polícia v Žarnovici túto vec objasňuje ako priestupok proti majetku a prosí občanov o pomoc pri stotožnení podozrivých osôb na snímkach. Informácie môžu občania oznámiť na telefónom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru. 

Viac o téme: PodvodLekáreňŽarnovica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu