Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

ODHALENIE Muž, ktorý vytiahol na Danka špinavé VIDEO: Slotov známy! Je to pomsta?

Zobraziť galériu (2)

BRATISLAVA – Prípad obvinení predsedu parlamentu Andrea Danka z agresívneho správania voči žene sa poriadne zamotáva. Potom, čo samotná „obeť“ všetko poprela, teraz sa objavili informácie, ktoré naznačujú motiváciu diskreditácie šéfa SNS. Prípad totiž vytiahol Ivan Katrinec, ktorý spolupracoval aj s Jánom Slotom. V SNS sa šušká, že by to mohla byť pomsta za to, že Danko Slotu nahradil. Motiváciou by malo byť oslabenie strany, ktorej preferencie sa pohybujú v dobrých číslach.

Katrinec na tlačovej konferencii odštartoval celú kauzu v utorok. Kontroverzný muž na tlačovke odmietol, že by motiváciou boli peniaze, podľa vlastných slov tému nechcel s nikým zobchodovať.

Nasledovalo trestné oznámenie Danka, ako aj spoveď Alexandry Juhásovej. Obaja obvinenia odmietli a tvrdia, že Katrinec klame. Ten síce v utorok tvrdil, že existuje aj VIDEO incidentu, ktoré zachytáva, ako Danko bije Juhásovú, no nezverejnil ho, údajne ho nemá.

Zaujímavá skutočnosť sa však objavila dnes. Katrinec ešte v roku 2012 pomáhal Jánovi Slotovi na tlačovej konferencii v centrále SNS. Po boku Slotu hovoril o údajných podvodoch v eurofondoch.

ODHALENIE Muž, ktorý vytiahol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR)

Práve tieto obvinenia odštartovali vyšetrovanie známeho podnikateľa, ktoré však prokurátor na návrh vyšetrovateľa zastavil tento rok. V SNS sa dokonca začalo na základe tejto skutočnosti hovoriť nahlas o tom, že Slota, ktorý sa nachádza v poslednom období v zložitej situácii, by mohol byť použitý na opätovné vytvorenie krídla v strane, ktoré by sa mohlo podieľať na rozklade, ako sa už v minulosti stalo po spore Slota-Malíková. „Katrinec je Slotov osobný priateľ. V tejto aktivite by mu mohol pomáhať,“ povedal nám člen SNS, ktorý si neželal byť menovaný. Dôvodom môže byť aj to, že SNS preberá voličov vládnemu Smeru.

O čom hovoril Slota s Katrincom

"To, čo tí Maďari si u nás dovoľujú, aj na čele s pánom Simonom a Nagyom, a to čo prikrýva pán Bugár, to presahuje všetky medze a všetci sa tvária ako pánbožkovia," vyhlásil v roku 2012 Slota s odkazom, že "nie Jano Slota je najbohatší človek, tam sa pozrite, aké oni majú zdroje a peniaze..."

S prípadom sa na SNS obrátil spomínaný bývalý riaditeľ žrebčína Ivan Katrinec, ktorý sa mu dlhšie venuje, lebo podnikateľ Slavomír Magál na neho podal v minulosti trestné oznámenie za ohováranie a šírenie nepravdivých údajov.

Viac o téme: Ján SlotaAndrej DankoIvan Katrinec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu