Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Drogová razia v centre Košíc: Dílerovi hrozí dlhoročné väzenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

KOŠICE - Polícia obvinila 59-ročného Košičana a 23-ročnú ženu z okresu Košice - okolie z drogovej trestnej činnosti. Obom hrozí niekoľkoročné väzenie. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó.

"Obvinený muž od roku 2015 do februára tohto roku neoprávnene kupoval, predával, vymieňal, zadovažoval alebo prechovával drogy v byte v centre Košíc. Policajti pri domovej prehliadke našli a zaistili tabletky viacerých druhov, ich znalecký posudok potvrdil, že patria do druhej skupiny omamných a psychotropných látok," uviedol Szabó s tým, že v prípade dokázania viny hrozí mužovi trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

"U obvinenej ženy v júli tohto roku policajti počas kontroly na Železiarenskej ulici v Košiciach našli v osobnom motorovom vozidle tri plastové vrecúška s obsahom bielej kryštalickej látky. Zo znaleckého skúmania je zrejmé, že látka o hmotnosti 2,17 gramu obsahovala 60 percent metamfetamínu s prímesou piracetamínu," priblížil krajský policajný hovorca. Podľa jeho ďalších slov by sa dalo z tohto množstva možné pripraviť najmenej 21 bežných jednotlivých dávok drogy. Obvinenej žene v prípade dokázania viny hrozí podľa polície až trojročné väzenie.

Viac o téme: KošicePolíciaDrogy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu