Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Víkend v Košiciach: Viacerí šoféri boli opití, jeden zrazil aj chodca (38)

Niekoľko podgurážených šoférov chytili policajti počas víkendu v Košickom kraji a opitý bol aj chodec, ktorého v sobotu v Košiciach zrazil vodič VW. Zobraziť galériu (3)
Niekoľko podgurážených šoférov chytili policajti počas víkendu v Košickom kraji a opitý bol aj chodec, ktorého v sobotu v Košiciach zrazil vodič VW. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE – Niekoľko podgurážených šoférov chytili policajti počas víkendu v Košickom kraji a opitý bol aj chodec, ktorého v sobotu v Košiciach zrazil vodič VW. Nehoda sa stala na Palackého ulici. Tridsaťosemročný Košičan prechádzal cez cestu mimo priechodu pre chodcov. Pri nehode utrpel ťažké zranenia, namerali mu 2,81 promile. Vodičovi alkohol nezistili. Presné okolnosti nehody vyšetrujú.

Alkoholom posilnený zase sadol za volant Nissanu Micra iba 17-ročný Ivan. Tínedžer ani nemá vodičský preukaz. Havaroval na Hurbanovej ulici v Košiciach. Pri jednom z rodinných domov narazil do zaparkovaného Fiatu 500. Namerali mu skoro 2,1 promile. Ďalší opitý vodič havaroval za Košicami smerom na Jahodnú. Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, 53-ročný vodič BMW X5 prešiel v zákrute do protismeru a narazil do stromu, namerali mu dve promile.

Niekoľko podgurážených šoférov chytili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)
 

Poriadne opitého 23-ročného Marcela na Felicii zastavila skala pri ceste v obci Veľký Folkmar v okrese Gelnica. Vodič zišiel z cesty a vrazil do svahu pri ceste, následne narazil do skaly a s vozidlom sa prevrátil. Vyviazol bez zranení. Policajti mu namerali 2,63 promile. 

Niekoľko podgurážených šoférov chytili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Vyše jedného promile mal vodič 28-ročný vodič Fordu Escort, ktorého policajti zastavili v obci Slávkovce. V obci Štítnik zase načapali 37-ročného vodiča Daewoo Matiz s 1,6 promile. Nezodpovedných šoférov obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Na košickej Triede KVP kontrolovali aj tridsaťpäťročnú vodičku BMW 525d, Košičanka dychovú skúšku odmietla, no ani ona sa obvineniu nevyhla. 

Viac o téme: AlkoholNehodaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu