Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Podarené VIDEO, ako Sajfa paroduje mladíka, ktorý jazdil 240-tkou: To je frajer!

Moderátor Sajfa
Moderátor Sajfa (Zdroj: Foto: Facebook)

BRATISLAVA - Tento týždeň kolovalo celým SLovensko video, v ktorom bezočivý Dávid (24) brázdi cesty druhej triedy rýchlosťou až neuveriteľných 240 km/hod. Zábery zasiahli aj moderátora Fun rádia Sajfu. Nechal sa inšpirovať šialeným videom a výsledkom je táto skvelá paródia.

Sajfovo video sa začína podobne, ako mladého Humenčana. Za volantom BMW3 sa otočí do kamery, no nezamáva pokutovými lístkami, ale peniazmi a typickým prízvukom vyhlási: „Dámy a páni, ušetreno!“

Ďalej jazdí dedinou, pričom spolusediaci sníma aj tachometer. Budete prekvapení, akú hodnotu ukazuje. Vydarená paródia stojí preto za pozretie.

Dôležité je však povedať, že moderátor Fun rádia patrí k ľuďom, ktorí absolútne dodržujú cestné predpisy. Jeho krátky záznam je tak úplným protikladom Dávidovho (24) videa, ktorý jazdili po ceste druhej triedy viac ako 200-kou.

Po zverejnení videa z východu, sa o mladíkov začali zaujímať policajti, ktorí ich už identifikovali. Kamaráti sa však začali brániť, že ich video je výmysel, ktorý upravili na počítači.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu