Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desivá rodinná vražda na východe: Z brutálneho činu syna Patrika (26) sa dvíha žalúdok!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE – Košickým kriminalistom sa naskytol otrasný pohľad, keď v záhradkárskej oblasti pri Kráľovskom Chlmci našli zakopané telesné pozostatky 55-ročného Alexandra B. Muž bol od 27. júna nezvestný. O to desivejšie je to, že čin má na svedomí 26-ročný syn Patrik, ktorý ho zavraždil. Svoje ohavné vyčíňanie dokonal, keď už bol otec po smrti. K otrasnému skutku sa priznal.

„Nezvestnosť na polícii oznámil 26-ročný syn Patrik B. Včera však polícia získala informáciu, ktorá nasvedčovala tomu, že nezvestný sa s najväčšou pravdepodobnosťou stal obeťou násilného trestného činu. Okamžite boli prijaté opatrenia a v priebehu krátkej doby bol na osobnej slobode príslušníkmi polície obmedzený jeho syn,“ informoval hovorca košických policajtov Alexander Szabó.

Patrika predviedli na políciu, kde sa k otrasnému skutku priznal. Ako informovali policajti, syn povedal, že otca sám usmrtil ešte v noci zo dňa 24. na 25. júna 2014. „Polícii označil aj miesto, kde následne jeho telesné pozostatky zakopal. Polícia miesto nálezu ohliadla aj za účasti súdneho lekára. Vyšetrovateľ v danej veci nariadil vykonať súdnu pitvu,“ doplnil hovorca. Podľa medializovaných informácií mal po desivom skutku otcovraždy syn oddeliť od tela hlavu, ruky, nohy a pozostatky zakopať v záhrade.

Ako ďalej policajný hovorca uviedol, je reálny predpoklad, že vyšetrovateľ po vykonaní potrebných úkonov a vyhodnotení dôkaznej situácie obviní zadržanú osobu z obzvlášť závažného zločinu vraždy a spracuje aj podnet na jeho vzatie do väzby. Po dokázaní viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo doživotie.

Vzhľadom na množstvo nezodpovedaných otázok, vrátane okolností, za ktorých došlo k spáchaniu tohto činu a okolností, ktoré mu predchádzali, spôsobu spáchania činu, motívu, či dôvodu jeho spáchania, sa nateraz k prípadu polícia vyjadrovať bližšie nebude.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu