Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prekliatie rodiny Mečiarovho privatizéra: Po manželke spáchal samovraždu aj jeho syn!

Karol Martinka ml. Zobraziť galériu (5)
Karol Martinka ml.

BRATISLAVA - Ďalšia tragédia v rodine podnikateľa Karola Martinku Vo veku nedožitých 36 rokov spáchal samovraždu jeho syn Karol (†35). Obesil sa v rodinnom dome, v ktorom býval s manželkou a deťmi. Rodina je prekliata, pred rokmi spáchala samovraždu mama mŕtveho podnikateľa Blažena Martinková (†44). Bola poradkyňou Vladimíra Mečiara.

Za dramatických okolností včera naposledy vydýchol úspešný podnikateľ v oblasti IT a softvéru Karol Martinka. Obesil sa v novostavbe rodinného domu v Čiernej vode pri Bratislave, v ktorom býval spolu s manželkou a deťmi. Náhle zomrel vo veku nedožitých 36 rokov z vlastného rozhodnutia a v plnom zdraví. Spáchal samovraždu obesením. Údajne mal rodinné problémy.

Karol Martinka st.
Zobraziť galériu (5)
Karol Martinka st.  (Zdroj: Foto: TASR)

Rodina mŕtveho muža je z celej udalosti otrasená. Jeho konanie si nedokážu vysvetliť. Otec Karol Martinka (54) je na Slovensku známy podnikateľ. Do povedomia sa dostal vďaka privatizácii kúpeľov v Piešťanoch. Podľa medializovaných informácií sa o nešťastí dozvedel prostredníctvom svojej sestry, ktorá je lekárkou a o tragédii ho informovala telefonicky. V tom čase bol v zahraničí.

Posledná rozlúčka so zosnulým bude v najbližších dňoch v Bratislave. Ďalšie informácie rodina nebude zverejňovať. Rovnako sa k prípadu nevyjadruje ani polícia.

Blažena Martinková
Zobraziť galériu (5)
Blažena Martinková  (Zdroj: Foto: TASR)

Zdá sa, že rodina je prekliata. Pred rokmi odišla dobrovoľne zo sveta mama Karola ml. Blažena Martinková (†44), ktorá bola poradkyňou Vladimíra Mečiara. V septembri 2001 sa obesila v sprche na šnúre od župana na psychiatrii, kde sa liečila. Predtým sa pokúsila vyskočiť z okna, dokonca vytiahla nôž na mladšieho syna Filipa.

Pohreb Blaženy Martinkovej
Zobraziť galériu (5)
Pohreb Blaženy Martinkovej  (Zdroj: Foto: TASR)

Ďalší syn prehovoril o svojich psychických problémoch, Dočítate sa o nich v tomto článku.  

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu