Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrôzostrašný nález neďaleko Púchova: Pri kamenistej ceste sa povaľovali ľudské kosti so zbraňou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - V obci Mojtín v okrese Púchov našli kostrové pozostatky ľudského tela. Nachádzali sa na výbežku skalnatého brala vedľa kamenistej cesty vedúcej z Mojtína do obce Pružina. Telo bolo v značnom štádiu rozkladu, oblečené bolo v letnom odeve. Pri pozostatkoch našli strelnú zbraň, na lebke bol priestrel, informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Telo objavili po tom, čo obyvateľ Ilavy v nedeľu 20. apríla objavil pri ceste lebku. Jednotlivé časti tela totiž neboli spolu. Trup, pravá ruka a nohy sa nachádzali na skalnatom brale, položené boli na chrbáte. Pri pravom ramene sa nachádzala skorodovaná zbraň zn. ČZ 70, ráže 7,65 mm s výrobným číslom J 88292. Zbraň však nie je zaevidovaná. Pri tele sa nachádzal aj bordovo - čierny ruksak. V ňom bol okrem papierových vreckoviek a fľaše od minerálky aj poskladaný sedák s motívom vlajky Slovenskej republiky a logom Majstrovstiev sveta v hokeji 2011. Ostatné časti tela - kosti z ľavej ruky a lebka bez spodnej čeľuste sa nachádzali pod bralom neďaleko kamenistej cesty. V spánkovej pravej časti lebky bol priestrel s priemerom jeden centimeter.

Polícia zatiaľ nepozná totožnosť tela ani to, či ide o ženu, alebo muža. Oblečené bolo len v tenkých letných ponožkách, žlto-hnedých sandáloch, trojštvrťových kraťasoch po kolená s hnedým opaskom a v žltohnedom tričku s krátkym rukávom. Polícia začala v prípade trestné stíhanie za prečin usmrtenia. V prípade nariadili súdnu pitvu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu