Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Onanujúci Košičan desil ženy: Takto sa to robí, usmieval sa a masturboval!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE - Postrach žien ostáva na slobode. Košičan Eugen (58) počas minulého leta vystrašil niekoľko obyvateliek Moldavy nad Bodvou, keď sa po meste bez akejkoľvek hanby potuloval s obnaženým penisom a pred ich očami masturboval. Za pohoršovanie mu hrozila až basa, namiesto väzenskej cely však poputuje na sexuologické liečenie.

Eugena v júli minulého roka premohli zvrhlé chúťky a vybral sa do Moldavy nad Bodvou na "dobrodružný výlet". Večer, keď sa pomaly stmievalo, zablúdil na poľnú cestu v lokalite Pod kopcom a na Elišku (63), Simonu (20) a Lauru (12), ktoré šli okolo, vytasil obnažený úd. O prípade informoval denník Korzár.

Pre zrakmi vydesených žien začal masturbovať a keď videl ich znechutenie, len sucho prehodil: "To je bežné, tak sa to robí". Dievčiny ani postaršia žena však toho názoru neboli a so strachom v očiach pred Eugenom ušli kade ľahšie. Košičan sa zrejme sklamaný neúspechom rozhodol akciu zopakovať a hneď na druhý deň sa vrátil do ulíc.

Tentoraz ho pri plote bývalých štátnych majetkov načapala onanovať Helena (63). Ženy vyčíňanie exhibicionistu nahlásili na polícii a tá ho ešte v ten deň vypátrala a zadržala. Eugen nič nezapieral a priznal, že tento zlozvyk má už dlhšiu dobu. Keďže muži zákona mali informácie o tom, že okrem spomínaných prípadov mal od mája pohoršiť desiatky ľudí, vyzvali ich, aby podali svedectvo. Nik iný sa však už neozval.

Eugen svoje vyčíňanie oľutoval a tvrdil, že  určite nemal v úmysle nikoho vystrašiť. Podľa psychiatra trpí poruchou sexuálnej preferencie - exhibicionizmom a navrhol mu absolvovať ochranné sexuologické liečenie. Keďže bol obvinený z prečinu výtržníctva, hrozilo mu až 3-ročné väzenie. Prokurátor však nakoniec Eugenovo trestné stíhanie zastavil a navrhol mu sexuologické liečenie.

Zavážil aj fakt, že ide o vysokoškolsky vzdelaného muža a v minulosti nemal žiadne problémy so zákonom. Okresný súd Košice-okolie prokurátorovi vyhovel a keďže s liečením súhlasil aj samotný Eugen, už mu nič nebráni v tom, aby naň nastúpil.    

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu