Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Humenské školy opäť šikanuje onanista: Vytiahol úd na školáčku a masturboval!

Onanista sa mal odhaľovať neďaleko tohto gymnázia
Onanista sa mal odhaľovať neďaleko tohto gymnázia (Zdroj: gymazshe.edupage.org)

HUMENNÉ - Opäť ten istý problém! Miesta v blízkosti základných a stredných škôl v Humennom, zdá sa, priťahujú "úchylákov". V priebehu len pár mesiacov tam rodičia a učitelia už druhýkrát bojujú so zvrhlým mužom, ktorý vyhľadáva nevinné školáčky a ukája sa pred nimi. Po "novom" onanistovi v Humennom už pátra aj polícia.

Hon na onanistu spustila polícia v polovici septembra, keď im rodičia vystrašenej školáčky nahlásili, že pred ich dcérou sa neďaleko gymnázia na Duchnovičovej ulici ukájal podivný muž.  "V čase okolo 8:00 h doposiaľ neznámy muž vytiahol z nohavíc pohlavný úd a začal masturbovať pred mladistvým dievčaťom," povedal nám prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Keď dievčatko zvrhlíka okríklo, aby to nerobil, muž prestal, zapol si nohavice a pokojným krokom sa vybral smerom do centra mesta. Hoci k nepríjemnému incidentu došlo mimo areálu školy, zamestnanci spozorneli a žiakov pred neznámym mužom vystríhali. Humenskí policajti po ňom naďalej intenzívne pátrajú. "Prípad vyšetrujú humenskí policajti, ktorí zároveň začali trestné stíhanie pre prečin výtržníctva," dodal Džobanik.

Predchádzajúci onanista už sedí za mrežami

Za posledné mesiace ide pritom už o druhý prípad, kedy humenských školákov strašil onanista. Ten prvý ešte pred školskými prázdninami niekoľkokrát masturboval pred žiačkami základných škôl, v jednom prípade vyčíňal dokonca aj pred škôlkou. Vždy, keď ho odhalili, ušiel na bicykli. Neskôr dokonca pritvrdil a odhaľoval sa aj v centre mesta.

V polovici júna sa ho policajtom podarilo dolapiť a skončil v policajnej cele odkiaľ putoval rovno do väzby. Ak sa mužom zákona podarí zadržať aj súčasného zvrhlíka, hrozí mu za výtržníctvo až 3-ročné väzenie, podobne, ako jeho "kolegovi".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu