Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hrôza v Myjave: Chlapca (9) sexuálne zneužili na štadióne, je v nemocnici!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: avoiceformen.com)

TRENČÍN - Otrasné! Nepredstaviteľnú hrôzu musel zo soboty na nedeľu prežívať len 9-ročný chlapec, ktorý sa stal obeťou sexuálneho zvrhlíka Stanislava D. (29) z Myjavy. Mladík si školáka vystriehol a v areáli miestneho štadióna, ho surovo zneužil.

Šokujúca udalosť, ktorá otriasla mestom, sa odohrala v noci zo soboty na nedeľu asi medzi 21:30 a 2:00. Stanislav len 9-ročného chlapca zavliekol do plechovej búdy, ktorá je v neuzamknutom športovom areáli na Hodžovej ulici a tam sa mu vyhrážal bitkou, ak sa mu nepodvolí. Školák v strachu o život pristúpil na nechutné praktiky Myjavčana a ten ho sexuálne zneužil.

Traumatizovaný chlapec po hororovom zážitku skončil v nemocnici a Stanislav v rukách polície. "Vyšetrovateľka spracovala návrh na väzobné stíhanie obvineného, ktoré súd akceptoval. Od včera (15.10.) je obvinený stíhaný väzobne," uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Bližšie informácie o hroznom prípade vzhľadom na jeho citlivosť polícia neposkytuje.

Zvrhlý Stano je už za mrežami a v prípade, že mu sexuálne zneužitie malého chlapca dokážu, mu hrozí 7 až 15-ročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu