Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vo Zvolene vyčíňa sexuálny úchyl: Tínedžerky (15) priviazal ku stromu a zneužil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: seattleweekly.com)

ZVOLEN - Nedávna prechádzka dvoch dievčat v lese na okraji Zvolena sa zmenila na nočnú moru. Spoza stromov na nich vyskočil neznámy násilník a obe ich priviazal povrazom ku stromu. Na peklo, aké nasledovalo po tom, tínedžerky určite do smrti nezabudnú.

Dievčiny zo Zvolena sa vybrali na výlet do odľahlého lesa pred niekoľkými dňami. Ani v zlom sne ich však nenapadlo, že nevinná prechádzka sa v momente zmení na živé peklo. V tom istom čase sa po lese pohyboval aj neznámy muž, ktorý si tínedžerky vyhliadol a zaútočil na ne. Obe priviazal ku stromu a začal si na nich plniť svoje perverzné predstavy.

Popritom, ako ich nútil k rôznym nechutnostiam, sa dievčat dotýkal na intímnych miestach. Polícia sa k prípadu nevyjadruje. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie k tomuto prípadu nebudeme poskytovať žiadne informácie," povedala nám banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Vinník je údajne stále na úteku a polícia po ňom intenzívne pátra.

Podobný prípad sa nedávno odohral aj v Považskej Bystrici, kde neznámy úchyl obchytkával len 8-ročné dievčatko. Prikladal si jeho ruky na intímne miesta a pohyboval nimi. Školáčke sa našťastie podarilo z mužových rúk vymaniť a utekalo po pomoc. Polícii sa zatiaľ ani tohto zvrhlíka nepodarilo vypátrať

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu