Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúci prípad z Bratislavy: Ženu znásilnili štyria muži, pokúsila sa o samovraždu

Ubytovňa v Lamači Zobraziť galériu (3)
Ubytovňa v Lamači

BRATISLAVA – Otrasný prípad sa stal ešte koncom augusta v bratislavskom Lamači. Štyria muži tam mali údajne znásilniť 29-ročnú ženu z Trenčína. Tá sa potom, zrejme po prežitej psychickej traume, pokúsila o samovraždu. Žena je po zničujúcom zážitku stále na psychiatrii.

Celý incident sa odohral ešte 22. augusta v Lamači. Náhodní okoloidúci privolali k žene záchranárov. Bola totiž v bezvedomí a potrebovala pomoc zdravotníkov. Tí k nej prišli do dvoch minút od ohlásenia na tiesňovú linku. Hovorca záchranárov Jozef Minár nám potvrdil: „Na Ulici pod násypom v Lamači, v blízkosti ubytovne Rosi sme poskytovali zdravotnú pomoc žene, narodenej v roku 1984. Bola dezorientovaná, v bezvedomí a okolo nej boli porozhadzované lieky. Stabilizovali sme ju a previezli do nemocnice v Starom Meste.“

Podľa našich informácií, mladá 29-ročná žena tvrdí, že ju znásilnili štyria muži. Po tomto čine sa mala zrútiť, skončila na psychiatrii. Je tam už dva týždne. Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre podozrenie zo znásilnenia. Bližšie informácie však neuvádza a na prípad uvalila informačné embargo.

Ubytovňa v Lamači
Zobraziť galériu (3)

Údajne žena psychicky nezvládla otrasný zážitok a pokúsila sa o samovraždu. „Žena je hospitalizovaná na psychiatrii pre pokus o samovraždu. Ide už o druhú hospitalizáciu za uplynulý mesiac. Prvú hospitalizáciu na psychiatrii ukončila predčasne na vlastnú žiadosť.“ uviedla pre Topky.sk Petra Stano Maťašovská, hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave.

Podarilo sa nám zistiť, že mladá žena bola v nemocnici sv. Cyrila a Metoda hospitalizovaná na psychiatrii ešte začiatkom augusta, rovnako išlo o pokus o samovraždu. Vtedy bola pod vplyvom alkoholu, no duševnú poruchu u nej nezistili. Koncom augusta (22. 8.) ju doviezla sanitka opäť a od vtedy je stále na psychiatrii v Nemocnici Staré Mesto hospitalizovaná. Dôvodom je pokus o samovraždu a požitie liekov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu