Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Drsný odkaz znásilnenej babičky (93): Zhniješ v base a príde si po teba diabol!

Babičku znásilnil tento tínedžer
Babičku znásilnil tento tínedžer (Zdroj: YouTube)

INDIANA - Starenka Amelia z Indiany do svojich úctyhodných 93 rokov prežila kadečo. Jeden júlový deň však predčil všetko ostatné, bohužiaľ v tom zlom zmysle. Mladík z mesta sa vlámal k nej domov a surovo ju znásilnil. Poznačená babička teraz dúfa, že násilník sa spoza mreží už nikdy nedostane.

Amelia Rudolf si 16. júla pokojne ľahla do svojej postele v rodinnom dome v Indiane a zaspala. Uprostred noci ju však prebudil hluk, ktorý prichádzal od zadných dverí. Vystrašená starenka sa domnievala, že to bude zlodej, no to, čo nasledovalo, si nevedela predstaviť ani v tých najhorších snoch, píše The Blaze.

Do domu jej vtrhol len 17-ročný Iquise Taylor a podľa polície starenku najprv škrtil a potom brutálne znásilnil. Tínedžera v pondelok súdili ako dospelého a obvinili ho zo znásilnenia, vlámania i škrtenia. Jeho matka, ktorá ho sprevádzala na súde, je presvedčená, že jej syn otrasný čin nespáchal. Polícia má však v rukách množstvo dôkazov vrátane jeho DNA na babičkinom tele

"DNA bolo nájdené na tele obete a táto telesná vzorka zodpovedá DNA mladého muža," uviedol Rodney Cummings, prokurátor Madison County. Súd mu vymeral kauciu až na 100 tisíc dolárov, takže basy sa zrejme nevyhne. Keď sudca čítal tínedžerove obvinenia, rodina Amelie sa neubránila slzám. Jej dcéra sa vyjadrila, že dúfa, že mladíkov život vo väzení bude desivý.

Babička Amelia nevie, či sa ešte niekedy bude môcť vrátiť do domu, ktorý milovala, no je šťastná, že sa dolapenia páchateľa dožila. "Nemyslela som si, že sa dožijem toho, ako ho nájdu. Som rada, že sa ukázalo, ako to je," povedala v pondelok na tlačovej konferencii polície. S mladým násilníkom nemá zľutovania a adresovala mu drsný odkaz. "Nemôžem si pomôcť. Musím povedať, že dúfam, že strávi v base celý život, a keď príde jeho súdny deň, chcem, aby ho zožieral strach, keď si poňho príde diabol," dodala a uzavrela tak otrasnú kapitolu svojho života.

Odkaz znásilnenej babičky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu