Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Petra obviňujú zo žiarlivosti: Možný motív vraždy matky s dcérou v Egypte!

Veľká láska. Peter a Monika počas svadby v roku 2007
Veľká láska. Peter a Monika počas svadby v roku 2007

KARVINÁ - V najsledovanejšom prípade dnešných dní vyvstáva nová otázka. Bola Klárka (8) naozaj Petrovou dcérou? Suseda páru špekuluje o Petrovi ako o možnom vrahovi. Svoje tvrdenia podkladá tým, že na svoju manželku Moniku (36) žiarlil. Ostatní susedia sa Petra zastávajú. Ten je ešte stále v Egypte a na prežitie mu ostáva necelých sto eur.

Vraždil z veľkej lásky, z toho, že neuniesol krásu svojej ženy alebo jej neveru?  Nad smrťou matky s dcérou vyvstáva veľa otázok.

Zatiaľ čo kamaráti Petra podporujú a pridávajú sa k nim aj jeho kolegovia, ktorí tvrdia, že bol bezúhonný pracovník, susedia majú iný názor. Hneď na začiatku prípadu sa špekulovalo, že vrahom mal byť práve Peter. Jednak kvôli vysokej poistke a taktiež kvôli tomu, že Klárka nebola jeho. To ale Peter zreteľne vyvrátil.

Pre Blesk.cz Iveta, Monikina známa uviedla: „Bola to atraktívna mamička, ktorá chodila nádherne oblečená a upravená, že sa za ňou otáčali i ženy. Ani sa nedivím, že na ňu žiarlil. Všetko okolo tohto prípadu je zvláštne. Pred odjazdom pred spolupracovníkmi posielal svojej žene zamilované esemesky, zrejme už vytváral alibi. Keď som ho však videla v televízii, pôsobil na mňa tak, že všetko hrá.“

Peter ostáva naďalej v Egypte. Egyptské úrady mu pas vrátili, ale zároveň pre neho platí zákaz cestovať kamkoľvek mimo Egypta. Podľa ovdovelého otca sa vyšetrovanie zbytočne naťahuje. Stále teda čaká na akékoľvek výsledky. Na prežitie mu ostáva necelých tritisíc českých korún, za ktoré si kupuje iba vodu.

Telá už sú v Česku

Telá oboch mŕtvych už priviezli do Česka. Rodina si vyžiadala ďalšiu pitvu, keďže nedôveruje egyptským lekárom. Pohreb mal byť dnes, z toho dôvodu sa odkaldá na neznámy termín. Výsledky by mali byť známe najskôr o týždeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu