Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najhoršie obavy sa potvrdili: Nájdené telo v Martine patrí kráske Renáte (†19)!

Renátu našli pri rieke Turiec Zobraziť galériu (2)
Renátu našli pri rieke Turiec (Zdroj: FB, Tv Markíze)

MARTIN - Posledné nádeje vyprchali. Mladú Renátu Brezniakovú (†19) z Martina, po ktorej od soboty popoludní pátralo takmer celé mesto, našli mŕtvu. Polícia potvrdila, že telo, ktoré sa včera našlo neďaleko rieky Turiec, patrilo práve mladej Martinčanke.

Rodičia do poslednej chvíle dúfali, že sa nájde živá a zdravá. Ich posledné nádeje však vypršali po tom, čo polícia potvrdila, že mŕtve telo ženy, ktoré našli včera v Martine, patrí ich dcére Renáte. "Polícia po vykonaní úkonov smerujúcich k stotožneniu osoby zistila, že ide o 19 ročnú Martinčanku," povedala pre Topky žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Lekár zatiaľ cudzie zavinenie nevylúčil, takže je možné, že dievčine na druhý svet niekto dopomohol. V meste sa povráva, že krásnej blondínke niekto podrezal hrdlo, polícia však bližšie informácie k príčinám jej smrti neposkytuje. "Polícia momentálne na prípade intenzívne pracuje, vykonáva úkony smerujúce k zisteniu okolností a príčin úmrtia  mŕtvej ženy," dodala Balogová.

Renáta bola nezvestná od soboty (25. mája), kedy  odišla z práce v martinskej herni s tým, že ide domov. Tam však nedorazila a odvtedy sa po nej akoby zľahla zem. Po mladej žene nebolo ani stopy, až keď v stredu popoludní našli neďaleko rieky Turiec, vynorili sa obavy z toho, že by mohlo ísť o Renátu. Podozrenia sa potvrdili až dnes, kedy polícia potvrdila, že telo naozaj patrí mladej Martinčanke.

Patrácia akcia na Facebooku

Kamaráti modrookej blondínky pomáhali v pátraní ako sa len dalo. Na facebooku dokonca vytvorili skupinu, v ktorej prosili všetkých, aby Renátu tiež pomohli hľadať. Stránka mala až 1500 členov, z ktorých väčšina po nájdení mŕtveho tela, stratila všetky nádeje. "Nech odpočíva v pokoji, celej rodine úprimnú sústrasť," píše jedna z nich. "Celej rodine úprimnú sústrasť, to dievča si nezaslúžilo zomrieť krutou smrťou," vyjadruje ďalšia. Tieto príspevky sa na facebooku objavili ešte skôr ako sa potvrdilo, že telo patrilo Renáte. Rodičia však do poslednej minúty dúfali, že ich krásna dcéra žije.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu