Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pri Liptovskom Mikuláši prepadli poštu, odniesli si necelých tisíc eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: PZ)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Dvojica páchateľov dnes pred dvanástou lúpila na pobočke pošty v obci Ľubeľa v okrese Liptovský Mikuláš. Maskovaní čiernymi kuklami na hlavách a v čiernom oblečení vošli do budovy pošty a násilím prekonali dvere do služobných priestorov.

Tam pod hrozbou násilia pýtali od pracovníčky peniaze. Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, zamestnankyňa pošty im vydala takmer tisíc. Potom obaja páchatelia z miesta ušli. Pri udalosti sa nikto nezranil.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o lúpeži oznámili na bezplatné telefónne číslo 158 alebo na najbližší útvar Policajného zboru. Jeden z lupičov bol štíhlej postavy, vysoký okolo 190 cm, druhý strednej postavy, vysoký okolo 170 cm. "Polícia od oznámenia na prípade intenzívne pracuje a po páchateľoch pátra. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže v spolupáchateľstve," informoval Moravčík. V prípade dolapenia páchateľov a dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na sedem rokov až 12 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu