Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dráma po bankovej lúpeži v Rajci: Zúfalý Peter (†47) sa zastrelil pred očami policajtov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

ŽILINA - Radšej smrť ako mreže! Maskovaný lupič (†47) dnes ráno prepadol banku v Rajci (okres Žilina) a so zbraňou v ruke vymámil od pracovníčok zatiaľ nezistené množstvo peňazí. Policajti po zlodejovi okamžite začali pátrať, a keď sa im ho podarilo dobehnúť, pred ich očami namieril zbraň proti sebe a vystrelil.

Banku v Rajci prepadol maskovaný šatkou cez tvár a kapucňou cez hlavu približne o 9:30. Pracovníčkam sa vyhrážal násilím a pýtal od nich peniaze. "Zamestnankyne banky mužovi vydali niekoľko bankoviek doposiaľ v nezistenej výške," povedala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Muž potom nastúpil do auta a dal sa na útek. Bolo po ňom ihneď vyhlásené pátranie a polícii sa ho podarilo dobehnúť na Rajeckej ceste v Žiline. Vtedy však spravil to, čo zrejme nikto nečakal. "Vodič s vozidlom zastavil a zbraňou, ktorú mal vo vozidle, si spôsobil strelné poranenie," dodala Balogová.

Okamžite ho previezli do nemocnice, kde však zraneniam podľahol. "Ďalšie informácie týkajúce sa udalosti sú predmetom vyšetrovania," ukončila policajná hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu