Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na seneckých jazerách sa strieľalo: Ilirijan (22) chcel so zbraňou na diskotéku!

Slnečné jazerá v Senci
Slnečné jazerá v Senci (Zdroj: SITA)

SENEC – Na Slnečných jazerách v Senci mohlo prísť ku tragédii! Ilirijan B. (22) z Bratislavy sa snažil na miestnu diskotéku dostať so zbraňou, v čom mu však zabránil biletár podniku. Mladík zbraň vytiahol na skupinu mladých ľudí, ktorá prechádzala okolo neho. Nikomu sa našťastie nič nestalo.

Ilirijan B. sa v piatok v noci medzi 1:00 a 2:00 pokúšal dostať na diskotéku na Slnečných jazerách. So zbraňou, ktorú si zadovážil zatiaľ nezisteným spôsobom, ho však biletár nechcel pustiť do podniku. Odišiel preto preč. Keď prechádzal okolo skupinky mladých ľudí, ktorá stála na chodníku, spustila sa hádka.

„Po krátkej výmene názorov vytiahol spoza chrbta zbraň a po jej obtiahnutí jedenkrát vystreli do vzduchu,“ uviedol hovorca bratislavskej krajskej polície František Peczár. Následne zbraň namieril na mladíka (26) z Bratislavy, ktorú však po chvíli schoval a odišiel preč.  

Polícia mladíka obvinila z nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a takisto z nebezpečného vyhrážania. „Obvinený si v súčasnosti nezisteným spôsobom zadovážil krátku strelnú zbraň,“ povedal Peczár. Mladému Bratislavčanovi hrozia 3 až 8 rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu