Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Masová bitka v centre Bratislavy: Jedenásti mladíci zmlátili troch mužov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – V centre hlavného mesta sa v sobotu skoro ráno pustilo do seba až 14 mužov. Masovú bitku na Palárikovej ulici vyvolala nevinná otázka, po ktorej sa vyše tucta zúrivcov začalo mlátiť hlava-nehlava! Polícia zadržala troch mladíkov, ktorí mali byť hlavnými aktérmi pouličného konfliktu.

Potýčka sa odohrala v sobotu ráno o 6:00 na Palárikovej ulici, kde šofér (54) cúval od jedného vchodu k druhému. To sa z neznámych dôvodov znepáčilo jednému z mužov v neďalekej krčme a pýtal sa ho kam ide. „Poškodený mu odpovedal a v tej chvíli z pohostinského zariadenia na tej istej ulici vyšli dvaja neznámi muži,“ informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková.

Mužove posily v tom začali na šoféra útočiť. Odvážnejší z nich vybral nôž a vodiča ním udrel, pričom ho častoval urážkami. Druhý zraneného chlapa dorazil ranou do hlavy, ktorú mu uštedril skleneným pohárom. Keď šlo do tuhého, dobitý muž si zavolal na pomoc dvoch príbuzných a v tom z krčmy vyšlo ďalších osem rozzúrených chlapov.

Na ulici sa následne strhla masová bitka, ktorej hlavnými aktérmi mali byť traja muži, ktorí sa do konfliktu zapojili ako prví. „Poškodený 54-ročný muž a jeho príbuzní (58,56) utrpeli zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. Jeden z nich bol hospitalizovaný,“ dodala Hrašková.

Policajná hliadka na mieste zadržala troch podozrivých mladíkov Ivana (25), Zdenka (27) a Michala (28), ktorých už obvinili z výtržníctva. Za bezhlavé vyčíňanie im hrozí až trojročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu