Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Havária v Rožňave vyústila do streľby: Pri autách sa mlátilo 40 ľudí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

ROŽŇAVA – Nešťastná havária dvoch áut v centre Rožňavy sa nečakane zmenila na krvavú drámu. Po tom, ako posádky áut po nehode vystúpili, strhla sa surová bitka, do ktorej sa nakoniec zapojili ďalšie desiatky ľudí z okolitých panelákov! Informovala o tom Tv JOJ.

Streľba, kopance, údery aj vyhrážky nechýbali pri hromadnej bitke, ktorá sa strhla v centre Rožňavy. Vodič jedného z áut, na ktorého sa rozbehli desiatky rozzúrených ľudí, v strachu o život vytiahol plynovú pištoľ a začal strieľať. V tom už na miesto prišlo niekoľko policajných hliadok, ktoré vyhrotenú situáciu dostali pod kontrolu.

Bitku obrovských rozmerov vyvolala obyčajná havária, kedy vodič donáškovej služby nedal prednosť na križovatke a došlo k zrážke. Mladík si však vinu hneď na mieste priznal a chcel volať políciu. V tom ho však mal napadnúť muž z auta, do ktorého nabúral. Chvíľu na to pribehlo bitkárovi na pomoc až 40 ľudí z okolitých panelákov a začali 5-člennú posádku mlátiť. „Vybehla z dvoch alebo troch vchodov horda cigánov, že nás idú vyzabíjať,“ tvrdí spolujazdec z donáškovej služby.

V aute donáškovej služby boli aj dve dievčatá, na ktoré zaútočili miestne ženy. Dievčiny sa teraz boja prísť domov, pretože útočníčky sa im vyhrážali, že si ich po príchode podajú. Keď mladík zbadal niekoľko desiatok rozzúrených obyvateľov, dostal strach a v sebaobrane vytiahol plynovú pištoľ, z ktorej niekoľkokrát vystrelil. Potom spolu s posádkou auta ušiel pred bitkármi na políciu.

Hromada agresorov potom mladým nešťastníkom havarované auto vykradla a začala rozbíjať. Údajní útočníci však majú na celú drámu iný názor. Podľa nich ako prvý zaútočil práve mladík s kamarátom z auta donáškovej služby. "Oni sa zľakli, pustili sa do nás. Kamaráta, ktorý je teraz v sanitke, napadli ako prvého," bránia sa. To, na koho strane v tomto nezvyčajnom prípade stojí pravda, určí až polícia, ktorá prípad vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu