Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Pri B.Bystrici prepadli pancierové vozidlo, prípad vyšetruje ÚBOK

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - V noci zo stredy na štvrtok maskované osoby na ceste I/14 v smere od Martina na Banskú Bystricu lúpežne prepadli pancierové vozidlo súkromnej bezpečnostnej služby prevážajúce finančnú hotovosť.

Ozbrojené osoby auto za použitia násilia otvorili a odcudzili zatiaľ nezistenú sumu peňazí. K zraneniu pracovníkov SBS ani iných osôb nedošlo. Z miesta činu ušli osoby na aute Audi A6 Combi. Toto následne našli policajti Žilinského kraja zhorené v katastri obce Dolná Štubňa. Polícia ďalej zistila, že osoby podozrivé z tejto lúpeže za použitia násilia odcudzili iné motorové vozidlo, sivé Daewoo Tico. Polícia po vozidle, osobách a veciach z trestnej činnosti pátra. V súčasnosti na mieste vykonávame neodkladné a neopakovateľné úkony.

Úrad boja proti organizovanej kriminalite vedie v prípade vyšetrovanie pre obzvlášť závažný zločin lúpeže. Za tento hrozí páchateľom trest odňatia slobody na 15 až 25 rokov alebo doživotie.  

Žiadame svedkov, ktorí by mohli pri pátraní po vozidle a osobách pomôcť, aby sa prihlásili na polícii osobne, prípadne telefonicky, na čísle 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu