Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vdova po zavraždenom Kubašiakovi sa bude vydávať: Berie si úradníka!

Vdova po Jánovi Kubašiakovi chystá svadbu.
Vdova po Jánovi Kubašiakovi chystá svadbu.

DUNAJSKÁ STREDA/BRATISLAVA – Vdova po podnikateľovi Jánovi Kubašiakovi († 39) z Polomky Mária (44) chystá svadbu. Šesť rokov po brutálnej vražde jej manžela sa plánuje opäť vydať. Ženích pritom nie je verejnosti neznámy. Má sa ním stať bývalý asistent poslanca Smeru Braňa Ondruša Ján Sihelský (51), ktorý pracoval aj ako štátny úradník. Informácie priniesol denník Plus1deň.

Zásnuby dvojice podľa denníka prebehli v deň narodenín vdovy Kubašiakovej a svadba by sa mala konať 14. júla v Brusne. Na svadobnú tému sa však ani jeden z nich nechcel veľmi baviť. Podľa Sihelského potrebujú čas, aby dotiahli isté veci. V prípade štátneho úradníka pôjde o jeho druhú svadbu, rozviedol sa ešte v roku 2010. Ako uviedla jeho exmanželka, Mária Kubašiaková nebola dôvodom ich rozchodu.

Nádejný ženích Ján Sihelský z Dunajskej Stredy v minulosti pôsobil ako generálny riaditeľ Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny. Neskôr robil asistenta poslancovi Smeru Braňovi Ondrušovi. Na svojej webovej stránke uvádza, že je odborným poradcom a analytikom pre trh práce v treťom sektore.

Jána Kubašiaka zavraždili v novembri 2006. Traja bývalí policajti prepadli podnikateľa v jeho rodinnom dome v Polomke. Milión korún mali dostať za krádež dokumentov z trezoru. Vydávajúc sa za policajtov vošli v čiernych policajných overaloch do domu, manželov Kubašiakovcov ako aj ich deti a návštevu zviazali a hľadali trezor. Potom odvliekli Kubašiaka do vedľajšej miestnosti, kde ho zastrelili ranou z pištole. Bývalí policajti boli na úteku štyri dni, pri prestrelke s policajtmi došlo k ťažkému zraneniu jedného z príslušníkov. Úkladnú vraždu si mal objednať horehronský podnikateľ u bývalého policajného vyšetrovateľa Róberta Petluša, toho poslali za mreže na 25 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu