Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Do tela schytal šesť nábojov, nič vážne sa mu nestalo

V tomto kežmarskom dome strieľal švagor na švagra Zobraziť galériu (4)
V tomto kežmarskom dome strieľal švagor na švagra

KEŽMAROK – Dramatická prestrelka spôsobila veľký rozruch v inak pokojnom meste Kežmarok. Švagor strieľal na švagra, dôvodom mali byť finančné spory. Pištoľou kalibru 9 milimetrov ho trafil šesťkrát. Postihnutý muž napriek tomu nielenže žije, ale je aj mimo ohrozenia života.

Finančné spory prišiel údajne 47-ročný Ján riešiť do rodinného domu svojho 51-ročného švagra Jozefa. Keďže sa nedohodli, začala sa hádka. Vyvrcholila streľbou. Ján zasiahol svojho švagra Jozefa z malej vzdialenosti údajne až šesťkrát.

Postihnutého odviezla záchranka do popradskej nemocnice. Mal veľké šťastie, pretože strely zasiahli len mäkké tkanivá a životne dôležité orgány minuli. „Pacient má za sebou niekoľko operácii, teraz je už mimo ohrozenia života,“ tvrdí MUDr. Martin Lajoš, primár traumatológie popradskej nemocnice.

Strelca síce zadržala polícia, no zakrátko aj on skončil v rukách zdravotníkov. Nápor negatívnych emócii totiž poznačil jeho srdce. Na pokraji infarktu ho údajne previezli na špecializované pracovisko do Košíc.

Zaujímavou je aj totožnosť postreleného muža. Ide vraj o blízkeho príbuzného niekdajšieho prednostu Okresného úradu v Poprade Vladimíra Bachledu, ktorý pred pätnástimi rokmi bez stopy zmizol a dodnes ho niet.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu