Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

VIDEO Muž natočil, ako po ňom strieľa vlastná svokra!

ilustračné foto
ilustračné foto

MIAMI - Salvatore Miglino (39) natočil minulú stredu vo floridskom meste Tamarac svoju svokru Cheryl Hepnerovú, ako do neho vypálila tri rany. Čakal, že by mohlo dôjsť ku konfliktu, preto zapol telefón. Streľba nie je zachytená obrazom, ale je počuť jeho zúfalý krik.

"Nemôžem uveriť, že si to urobila. Zbláznila si sa," kričí muž na nahrávke. Žena ho strelila do hrudníka a ramena. Jeho zranenia ale neboli vážne, po ošetrení ho z nemocnice prepustili.

Hepnerová skončila vo väzbe. Jej verzia udalostí je ale iná. Miglino sa jej vraj zbraňou vyhrážal u nej doma. Dokonca volala na linku 911 a operátorom oznámila, že ju muž napadol. "Snažila som sa vziať mu zbraň a vystreliť," povedala Hepnerová. Polícia má k dispozícii nahrávku z tiesňovej linky a zatiaľ vyšetruje, komu zbraň patrí.

U Hepnerovej žije jej dcéra, s ktorou sa Miglino rozvádza. Majú spor o návštevy ich spoločného syna. Keď ho Miglino prišiel vyzdvihnúť, Hepnerová vraj priniesla von chlapcov vankúš a tašku a povedala Miglinovi, že s ním chce hovoriť svokor. Muž ale odmietol ísť dovnútra. Hepnerová vraj potom vytiahla spod vankúša zbraň a strelila ho.

Svokra postrelila zaťa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu