Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Princ Andrew sa vzoprel kráľovi: Takto si s ním plánuje poradiť!

Karol III. a princ Andrew Zobraziť galériu (3)
Karol III. a princ Andrew (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Na topkách sme vás už informovali, že medzi Karolom III. a jeho bratom - princom Andrewom panuje isté napätie. Dôvod je ten, že kráľov škandalózny brat sa odmieta vysťahovať z kráľovskej vily vo Windsore, do ktorej panovník plánuje presťahovať svojho syna princa Williama s rodinou.

Princ Harry nie je jedinou čiernou ovcou v kráľovskej rodiny. Problémovým je aj princ Andrew, ktorý sa postaral o poriadny škandál vďaka priateľstvu s pedofilom Jeffrey Epsteinom. To však nie je jediný dôvod, prečo sú vzťahy medzi bratmi napäté. 

Ako sme vás na topkách už informovali, Karol III. chce, aby sa Andrew spoločne s exmanželkou Sarah vysťahovali z honosného sídla vo Windsore. Andrew mu však odmieta vyhovieť. V prepychovej vile, ktorú tvorí 30 izieb a má hodnotu 34 miliónov eur totiž obýva zhruba 20 rokov. 

Niet pochýb, že údržba tohto luxusného sídla je finančne náročná. A presne to je zbraň, ktorú sa Karol III. rozhodol proti Andrewovi použiť. Plánuje mu totiž odoprieť ročný príspevok v sume 285 tisíc eur, ktorý mu na údržbu domu ešte v minulosti pridelila ich mama, kráľovná Alžbeta II. 

Tak, či onak, Andrew bez strechy nad hlavou nezostane. Kráľ mu totiž núka dom, v ktorom pred odchodom do USA býval jeho syn Harry s manželkou Meghan. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaAndrewKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu