Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Obrovský pedofilný škandál v Chorvátsku: Čech (66) si natáčal deti na tejto pláži! Nedovolenkovali ste tam aj vy?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CRIKVENICA – Občana Českej republiky (66) sa polícii podarilo zadržať vďaka pohotovej reakcii miestnych obyvateľov. Muž si podľa ich slov natáčal a fotil cudzie deti na mestskej pláži. O prípade informovali chorvátske média cez víkend.

Polícia zadržala 66-ročného českého občana za to, že si mobilným telefónom natáčal cudzie deti na pláži v Crikvenici, informovalo v pondelok policajné oddelenie Primorje-Gorski Kotar a chorvátsky denník Jutarnji. Trestným vyšetrovaním sa zistilo, že deti natáčal spolu päťkrát a dopustil sa tak opakovane trestného činu porušenia súkromia dieťaťa.

Podľa Ódora treba hľadať európske riešenia nelegálnej migrácie (Zdroj: TASR/Ladislav Vallach)

Zatknutý bol 2. septembra na základe tipu od obyvateľov a bol vzatý do väzby. Mobilný telefón, ktorý používal na natáčanie detí na jednej z mestských pláži v Crikvenici mu bol odobratý. Český občan bol podľa policajného oddelenia Primorje-Gorski Kotar nahlásený aj príslušnej prokuratúre.

Podobným prípadom sa chorvátska polícia zaoberala už v júli. Podľa denníka 24 sata skončil vtedy v putách 61-ročný Nemec a 57-ročný Belgičan. Obaja si nahé deti fotili a natáčali v kempe na Istrii. Muži boli zadržaní ešte v ten deň, keď sa dopustili trestného činu.

Viac o téme: PedofilTrestný činChorvátskoZneužívanieCrikvenica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu