Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

DESIVÝ ÚKAZ na korunovácii Karola III: Preboha! To je SMRTKA?

Zábery z korunovácie Karola III. Zobraziť galériu (3)
Zábery z korunovácie Karola III. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nečakaný detail vyvolal hotové šialenstvo! Korunovácia Karola III. bola ostro sledovaným podujatím, ktoré bolo intenzívne diskutované aj na sociálnych sieťach. Tam sa objavilo napríklad krátke video, ktoré mnohým naháňa strach.

Karol III. sa na trón dostal ako najstarší v histórii monarchie. Jeho korunovácie sa zúčastnilo množstvo významných hostí a počas nej nebola núdza o zaujímavé a dojímavé momenty. Viacerí sa zhodujú, že azda najemotivnejšía chvíľa nastala, keď princ William dával kráľovi svoj sľub, po ktorom ho pobozkal na líce. 

Počas slávnostnej korunovácie však nastal aj moment, ktorý priam spôsobuje zimomriavky a mnohým naháňa strach. Viacerí diváci sa totiž nazdávajú, že vo Westminsterskom opátstve sa zjavila Smrtka. Video sa vo veľkom šíri sociálnymi sieťami a rozpútalo menšie šialenstvo. 

Nesweek v súvislosti s tým pátral po nejakom vysvetlení. Ako vyšlo najavo, nešlo o žiadnu fotomontáž, ale o skutočnú osobu, ktorá tam v danej chvíli bola. Opátstvo ju identifikovalo ako vergera. Teda osobu, ktorá pomáha pri bohoslužbách.

Nadšenci rôznych znamení a téorií si hneď spomenuli na predpoveď Logana Smitha. Ten na deň presne odhadol, kedy kráľovná Alžbeta II. zomrie. V súvislosti s novým panovníkom sa vyjadril, že skoná 28. marca 2026. Ostáva len dúfať, že sa jeho slová nenaplnia.   

Viac o téme: Kráľovská rodinaKorunovácia Karola III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu