Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Sexi herečka (43) provokovala na pláži: V červených plavkách ukázala dokonalú postavu!

Blanca Blanco
Blanca Blanco (Zdroj: SITA)

CANNES - Oči filmového sveta sa momentálne sústreďujú do Cannes, kde prebieha 77. ročník svetoznámeho filmového festivalu. Na ten dorazila aj známa herečka Blanca Blanco (43), ktorá však na seba viac než na červenom koberci upozornila na miestnej pláži, kde predvádzala svoju dokonalú postavu.

Blanca Blanco si získala množstvo fanúšikov aj napriek tomu, že nepatrí medzi najväčšie herecké mená súčasného šoubiznisu. O to viac však dokáže zaujať na svojej sociálnej sieti Instagram, kde jej postupom času narastá fanúšikovská základňa.

Tak, ako množstvo celebrít, aj táto americká herečka sa vybrala do Cannes, kde v týchto dňoch prebieha 77. ročník jedného z najprestížnejších filmových festivalov. Tomu sa dostáva obrovská pozornosť, čoho si je dobre vedomá aj spomínaná umelkyňa.

Ak by ste však čakali, že sa Blanco predviedla na červenom koberci alebo na filmovom plátne, tak ste na omyle. Herečka totiž zaujala hlavne na miestnej pláži, kde sa predviedla v červených plavkách, ktoré naplno ukázali jej dokonalé krivky.

Viac o téme: Blanca Blanco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu