Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa sexbomba sa dala operovať: S týmto fešným doktorom spáva!

Sofia Vergara Zobraziť galériu (3)
Sofia Vergara (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zverila sa do tých najlepších rúk! Sofia Vergara (51), ktorú svet pozná ako herečku a porotkyňu v televíznych súťažiach, podstúpila pred pár dňami operáciu. Po nej sa o ňu stará veľmi sympatický lekár menom Justin Saliman, ktorý je už pár mesiacov jej frajerom.

Galéria: Sofia Vergara

„Ak niekedy podstúpite operáciu kolena, určite si zožeňte pekného lekára, ktorý s vami bude v tú noc spať!" napísala v príspevku, ktorý zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram známa herečka. Sofii je na fotke vidno len operované koleno a do objektívu sa usmieva jej lekár a zároveň frajer v jednom - Justin Saliman. 

Známa sexbomba sa dala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/ Sofia Vergara)

Známa sexbomba sa dala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/ Sofia Vergara)

Známa sexboma a atraktívny lekár spolu randia už nejaký ten mesiac. Paparazzom sa ich spolu na večeri podarilo nafotiť napríklad v októbri minulého roka. V lete toho istého roka Sofia a jej dnes už exmanžel Joe Manganiello svetu oznámili, že sa po 7 rokoch manželstva rozvádzajú. 

Nevydarené manželstvo má za sebou aj doktor Saliman. 10 rokov bola jeho ženou herečka Bree Turner, s ktorou má dve deti. Rozviedli sa v roku 2018. 

 

 

Viac o téme: Sofia VergaraJustin Saliman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu