Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šok! KRACH dlhoročného páru zo šoubiznisu: ROZVOD po 13 rokoch manželstva!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: GettyImages)

LOS ANGELES - O veľký šok sa v piatok večer postarali svojim fanúšikom herci Isla Fisher (48) a Sacha Baron Cohen (52). Dvojica, ktorá tvorila manželský pár dlhých 13 rokov, totiž na sociálnych sieťach oznámila, že sa rozvádza!

Informáciu dvojica zverejnila v instagramovom príbehu. „Po dlhom tenisovom zápase, ktorý trval vyše 20 rokov, konečne dávame dole naše rakety. V roku 2023 sme spoločne požiadali o ukončenie nášho manželstva,“ uviedol dlhoročný šoubiznisový pár vo vyhlásení, ktoré doplnili spoločnou fotkou. 

„Vždy sme uprednostňovali naše súkromie a v tichosti sme si prechádzali touto zmenou. Navždy budeme zdieľať oddanosť a lásku k našim deťom. Úprimne si vážime, že rešpektujete prianie našej rodiny pre zachovanie súkromia,“ dodala dvojica. 

Sacha Baron Cohen, Isla Fisher
Zobraziť galériu (6)
Sacha Baron Cohen, Isla Fisher  (Zdroj: SITA)

Sacha a Isla sa prvýkrát stretli v roku 2001 na večierku v austrálskom Sydney. Po troch rokoch vzťahu sa v roku 2004 zasnúbili a v roku 2007 sa im narodilo prvé dieťa. Dokopy ich majú tri - 17-ročnú Olive, 13-ročnú Elulu a 9-ročného syna Montgomeryho. Svoje áno si pár povedal v roku 2010 na židovskej ceremónii. 

Informácia o rozvode dvojice prichádza v čase, kedy je Sacha pod paľbou obvinení zo strany komičky Rebel Wilson. Tá vo svojich memoároch opísala, ako ním bola ponížená v roku 2016 pri spoločnej filmovačke. Komik však všetky obvinenia od svojej kolegyne popiera. 

Šok! KRACH dlhoročného páru
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram I.F.)

Viac o téme: Sacha Baron CohenIsla Fisher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu