Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Polícia pátra po NEZVESTNOM hercovi (27): Nečakaný ZVRAT... Je podozrivý z domáceho násilia!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

KANSAS - Verejnosť v týchto dňoch obletela správa o nezvestnosti 27-ročného herca Cole Bringsa Plentyho. Jeho zmiznutie nahlásila rodina... V prípade však nastal nečakaný zvrat - z nezvestnej osoby sa stala hľadaná. Synovec herca zo seriálu Yellowstone, Mo Bringsa Plentyho (54), je totiž podozrivý z domáceho násilia!

Informáciu o nezvestnom hercovi priniesol portál PageSix. Zmiznutie synovca herca zo seriálu Yellowstone bolo nahlásené jeho rodinou v uplynulých dňoch. No len pár hodín potom bol nezvestný označený za podozrivého v prípade domáceho násilia. 

Policajné oddelenie Lawrence Kansas v utorok na sociálnej sieti Facebook informovalo, že 27-ročný herec Cole Brings Plenty je v pátraní v súvislosti s údajným zneužívaním ženskej obete, ku ktorému malo dôsjť v nedeľu ráno. „Policajti reagovali na správy o žene, ktorá kričala o pomoc, ale podozrivý utiekol ešte pred príchodom policajtov,“ informovalo policajné oddelenie. 

Polícia pátra po NEZVESTNOM
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

„Vyšetrovanie identifikovalo Bringsa Plentyho a dopravné kamery ukázali, že opustil mesto bezprostredne po incidente. Šiel na juh po diaľnici 59,“ písalo sa ďalej vo vyhlásení. Niekoľko hodín predtým, ako sa ukázalo, že je Cole podozrivý, jeho strýko Mo zverejnil na sociálnej sieti leták, ktorý informoval o jeho nezvestnosti. 

V tom sa písalo, že Coleov mobil je vypnutý a "zmeškal stretnutie so svojím agentom v televíznej šou, čo je pre neho netypické." Naposledy bol videný 31. marca ako na bielom Forde Explorer opúšťa oblasť Lawrence. „Cole mal konkurz na pripravovaný filmový projekt cez Zoom. Bol naplánovaný na pondelok ráno,“ vyjadril sa hercov agent. 

„Hovoril som s ním vo štvrtok popoludní, prechádzali sme detaily a bol z toho nadšený. Keď sa Cole neobjavil na Zoome, oslovil som jeho manažéra. Dúfame, že ho nájdu v poriadku a oceňujeme snahu jeho rodiny, priateľov a kolegov z filmového priemyslu, že sa pokúšajú ho nájsť. Naše myšlienky smerujú v tomto ťažkom období k nim,“ dodal agent. 

Viac o téme: Cole Brings PlentyMo Brings Plenty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu