Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

OBROVSKÝ ŽIAĽ v klane Kardashian: SMRŤ prišla nečakane!

(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Prežívajú chvíle plné smútku! Reč je o slávnom Kardashianovskom klane, na čele ktorého stojí mama Kris Jenner (68). Tá na svojom profile na sociálnej sieti Instagram oznámila veľmi smutnú správu. A to, že prišla o svoju jedinú sestru.

„S ťažkým srdcom a najhlbším smútkom zdieľam, že moja sestra Karen včera nečakane zomrela. Srdce ma bolí pre moju mamu a moju neterku Natali. Modlím sa, aby nás Boh previedol týmito ťažkými časmi,” uviedla v príspevku na svojom profile na sociálnej sieti Instagram smútiaca Kris. 

Followerom, ktorých tam má 52,6 milióna o svojej jedinej sestre, ktorá podľa medializovaných informácií zomrela náhle, aj čo-to prezradila. „Karen bola krásna vnútri aj navonok. Bola tou najmilšou, najláskavejšou, najcitlivejšou osobou. A bola veľmi zábavná,” prezradila staršia sestra zosnulej.  Zároveň zdôraznila, že jej sestra bola vždy za všetko vďačná. „Vážim si každú jednu našu spoločnú myšlienku. Jej odchod je pre nás pripomienkou, že život je veľmi krátky a vzácny. Musíme povedať tým, ktorých si vážime, ako veľmi ich ľúbime. Milujem ťa, sestrička moja krásna,” uzavrela Kris, ktorej sú nepochybne najväčšou oporou jej milované dcéry. 

Viac o téme: KardashianKris Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu