Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

ROZCHOD slávneho promi páru? Konečne ju uvidel bez mejkapu, smeje sa verejnosť

Timothée Chalamet a Kylie Jenner Zobraziť galériu (2)
Timothée Chalamet a Kylie Jenner (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - O tom, ako je na tom vzťah slávnej dvojice Kylie Jenner (26) a Timothée Chalamet (28) sa špekuluje prakticky neustále. Fanúšikovia majú momentálne opäť pocit, že sa párik rozišiel, čomu dopomohla aj samotná americká modelka.

Prvé informácie o vzťahu Jenner a Chalameta sa začali objavovať v médiách na jar minulého roka. Dvojica však svoj románik pred svetom tajila ako sa len dalo. Výnimku urobili len výnimočne. Napríklad počas odovzdávania Zlatých glóbusov, kde sa objavili bok po boku a dokonca si vymieňali aj bozky. 

Odvtedy ich však spoločne nikto nevidel a tak sa po takmer troch mesiacoch od ich posledného spoločného verejného vystúpenia začína znova špekulovať o rozchode. K týmto rečiam tak trochu dopomohla aj Jenner, ktorá na TikToku zdieľala video, kde fanúšikom ukazovala svoju dennú rutinu. V ňom ukázala svoju 6-ročnú dcéru Stormi Webster a sestru Kendall.

Podľa fanúšikov to však bol odkaz na jej vzťah a chcela ním naznačiť, že je momentálne single. Mnohí fanúšikovia sú tak presvedčení, že jej vzťah s hviezdnym hercom je minulosťou. Niektorí však zobrali celú situáciu s humorom a uviedli dôvody, ktoré mohli byť za ich koncom.

„Konečne ju uvidel bez mejkapu," napísal jeden z komentujúcich pod článkom Daily Mail„Bola to zmluva na jeden rok. Obaja splnili to, čo mali, teraz sú na rade ďalší," pridal sa ďalší. „Skončilo to skôr, než to vôbec začalo," doplnil jeden z fanúšikov. 

ROZCHOD slávneho promi páru?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kylie JennerTimothée Chalamet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu