Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Donald Trump sa pustil do Harryho a Meghan: Smutné slová o Alžbete II. († 96)... Zlomili jej srdce!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Aj napriek tomu, že vzťahy princa Harryho (39) a jeho rodiny sú poriadne napäté, jeho babička Alžbeta II. († 96) mala pre neho vždy veľkú slabosť. O to horšie podľa Donalda Trumpa (77) znášala, keď sa vzdal svojich rodinných povinností. To jej podľa bývalého prezidenta USA zlomilo srdce

Vzťah Alžbety II. a jej vnuka - princa Harryho bol vždy veľmi osobný. Aj preto niesla veľmi ťažko, keď sa spolu s manželkou Meghan rozodol vzdať svojich povinností v kráľovskej rodine a odišiel žiť do USA.

Princ Harry a Meghan Markle
Zobraziť galériu (3)
Princ Harry a Meghan Markle  (Zdroj: SITA)

O tomto období najnovšie prehovoril aj bývalý prezident USA Donald Trump, ktorý v televízii GB News skritizoval Harryho a Meghan za to, ako sa k Alžbete II. chovali. Podľa jeho slov jej ich správanie zlomilo srdce.

„Mohol som ju spoznať veľmi dobre. Mal som s ňou byť len 15 minút, ale nakoniec to boli 2 hodiny. Myslím, že sa k nej chovali bez rešpektu. Aj keď to nedávala najavo, pretože bola silná a múdra, tak jej to lámalo srdce. Veci, ktoré hovorili, boli hrozné a ona mala 90 rokov. Zlomili jej srdce. Veľmi jej ublížili," uviedol podľa Mirror Trump.

Donald Trump
Zobraziť galériu (3)
Donald Trump  (Zdroj: SITA/AP Photo/Evan Vucci)

Viac o téme: Princ HarryPrinc Meghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu