Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalšia rana pre Karola III.: Zomrel jeden z jeho najbližších ľudí!

Karol III.
Karol III. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Kráľa Karola III. (75) počas tohto týždňa zasiahla ďalšia smutná správa. Vo veku 78 rokov zomrel jeho dlhoročný priateľ Ian Farquhar, ktorý býval na pozemku patriacemu kráľovskej rodine. Okrem neho si bol blízky aj s ďalšími členmi rodiny a jeho dcéra bola dokonca prvou priateľkou princa Williama (41).

Galéria: Karol III. a Camilla

Kráľovská rodina sa v posledných týždňoch musí spamätávať z jednej nešťastnej správy za druhou. Karola III. a princeznú Kate trápia vážne zdravotné problémy a navyše neustále rastie napätie medzi nimi a princom Harrym.

Počas tohto týždňa však prišla ďalšia rana. Po vážnych zdravotných problémoch tento svet opustil dlhoročný priateľ kráľa - Ian Farquhar. Uznávaný poľovník si bol blízky aj s jeho manželkou Camillou a býval na statku patriacemu kráľovskej rodine, ktorý si prenajímal a kde našli jeho telo. 

Podľa informácií Daily Mail Farquhar zomrel v stredu ráno. O jeho smrti prehovoril aj prvý manžel Camilly -  Andrew Parker Bowles. Ten povedal, že mal v posledných mesiacoch svojho života bojovať s vážnymi zdravotnými problémami.

Karol III. a Farquhar sa poznali dlhé desaťročia a ich priateľstvo sa ešte viac prehĺbilo v roku 2000. Kráľov syn - princ William si totiž našiel svoju prvú lásku, ktorou bola dcéra zosnulého poľovníka Rose. Tá je s korunným princom Spojeného kráľovstva dodnes kamarátkou a dokonca sa objavil aj na jej svadbe v roku 2022. 

Viac o téme: Princ WilliamKráľovná CamillaKarol III.Ian Farquhar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu