Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Návrat princa Harryho nedopadol podľa predstáv: Krátke stretnutie s chorým kráľom… Drsný odkaz Williama!

Princ Harry Zobraziť galériu (16)
Princ Harry (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Správa o rakovine Karola III. (75) zasiahla najmä jeho najbližších. Výnimkou nebol ani princ Harry (39), ktorý po zverejnení správy zamieril do Veľkej Británie. Mnohí si pritom mysleli, že kvôli zdravotným problémom kráľa ochladne napätie medzi ním a zvyškom rodiny. Stretnutie s jeho otcom však trvalo len veľmi krátko a jeho brat - princ William (41) nechce o svojom bratovi ani počuť.

Po šokujúcej správe o rakovine Karola III. sme vás informovali o tom, že princ Harry sa vracia do Veľkej Británie. Počas pobytu mal na programe hlavne návštevu jeho otca, ktorý už začal s liečbou.

V týchto dňoch sa začalo špekulovať aj o tom, že Harry bude tráviť vo svojej domovine oveľa viac času. Jeho prvé stretnutie však trvalo pomerne krátko. Podľa The Independent mal s Karolom III. stráviť len 45 minút, čo mnohých prekvapilo.

Viacero ľudí si navyše myslelo, že vážne zdravotné problémy britského kráľa prinútia Harryho a Williama, aby aspoň na krátko zakopali vojnovú sekeru. „Hlavným dôvodom cesty je návšteva jeho otca. Ak sa však naskytne príležitosť vidieť jeho brata, tak by ju Harry veľmi rád využil," povedal zdroj pre Daily Mail.

William však podľa viacerých britských médií nemá o stretnutie so svojím bratom ani najmenší záujem. Už dnes sa totiž vracia k svojím povinnostiam a v najbližšom období bude zastupovať Karola III. Okrem toho musí riešiť aj zdravotný stav svojej manželky Kate, ktorá v polovici januára podstúpila operáciu. Domáca liečba by však podľa odhadov mala trvať až 3 mesiace.

William a Kate pri sídle Sandringham
Zobraziť galériu (16)
William a Kate pri sídle Sandringham  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ HarryPrinc WilliamKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu