Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nechutné PONÍŽENIE Meghan Markle: Preboha, prečo jej toto robia?!

Princ Harry a Meghan Markle Zobraziť galériu (4)
Princ Harry a Meghan Markle (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Toto len tak ľahko nepredýcha. Manželka princa Harryho (39) - Meghan Markle (42) nemá so svojou rodinou ideálne vzťahy. To sa naposledy ukázalo aj vo videu, ktoré zverejnil jej brat Thomas Markle Jr. (57). Ten ju na YouTube zosmiešnil pred celým svetom podobnú ranu od vlastnej rodiny zrejme nečakala.

Galéria: Harry a Meghan

Vzťahy medzi Meghan a zvyškom jej rodiny sú dlhodobo napäté. Veľký rozruch spôsobila jej vojna s vlastným otcom a v posledných dňoch to vyzerá tak, že rovnaká situácia nastala znova. Tentokrát sa však stala tŕňom v oku pre jej brata Thomasa.

Ten totiž na YouTube v posledných dňoch nahral viacero videí, na ktorých zosmiešňoval svoju nevlastnú sestru. Pred kamerou sa totiž objavil v ženských šatách a s parochňou a pod tričkom mal vankúš, čím napodobňoval práve Meghan, ktorá mala podľa jeho slov dokonca predstierať tehotenstvo.

Beauty talk s Meghan Markle
Zobraziť galériu (4)
Beauty talk s Meghan Markle  (Zdroj: Profimedia)

K celej situácii sa pre Daily Mail vyjadril aj odborník na kráľovskú rodinu Jennie Bond. „To, že jej vlastná krv začala s takýmto útokom voči jej osobe, musí Meghan vnímať ako obrovskú zradu," povedal Bond, ktorý celú situáciu prirovnal ku groteske. 

Podľa všetkého však ide len o ďalší pokus jej nevlastných súrodencov o to, ako sa na mene Markle zviditeľniť a zarobiť. O podobný pokus sa už v minulosti pokúsili aj jej sestra s otcom, čo malo Harryho manželku poriadne sklamať.

Viac o téme: Kráľovská rodinaMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu