Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Super Bowl 2024: Striptíz na pódiu a krásna Taylor Swift nadchne aj vás!

Super Bowl 2024 Zobraziť galériu (5)
Super Bowl 2024 (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Oči mnohých v uplynulých hodinách smerovali za veľkú mláku, kde sa v meste hriechu konala 58. edícia Super Bowlu. Zaujímavé bolo sledovať nielen výkon športovcov, ale tiež originálne reklamy, či vystúpenia talentovaných umelcov. Hlavnou hviezdou tohtoročnej halftime show bol Usher. V centre pozornosti však bola aj speváčka Taylor Swift.

Slávna kráska sa totiž na prestížne športové podujatie dostavila súkromným lietadlom. Ešte v sobotu mala totiž koncert v japonskom Tokiu. Po jeho skončení sa ponáhľala za svojou láskou, ktorou je hráč amerického futbalu - Travis Kelce, ktorý sa napokon radoval z víťazstva. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z podujatia Super Bowl 2024


Mohlo by vás zaujímať: 

VIDEO Šampión môže byť len jeden! Dramatické finále, Super Bowl nemá nového víťaza


V súvislosti so speváčkou sa v médiách intenzívne spomína jej zaujímavý outfit a šperky, ktorými sa ozdobila. Blondínka mala na sebe zvodný háčkovaný korzet, džínsy zdobené krištáľmi za viac ako 600 eur, čižmy zdobené červeno-zlatým číslom 87 a bomberu s logom tímu Kansas City Chiefs. Za zmienku stoja aj luxusné šperky, ktorými bola speváčka ozdobená. Za všetky možo spomenúť náhrdelník s 87-čkou, čo je číslo na drese jej milého. 

Super Bowl 2024: Striptíz
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Super Bowl 2024: Striptíz
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Super Bowl 2024: Striptíz
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Podujatia sa zúčastnili mnohé ďalšie hviezdy šoubiznisu. Spomenúť možno napríklad Beyoncé s manželom, Queen Latifah, Lady Gaga, Gordona Ramsayho, Elona Muska, Jimmyho Kimmela, Justina Biebera s manželkou, Paula McCartneyho a Marka Wahlberga. 

Veľkou hviezdou večera bol spevák Usher, ktorý vystúpil v rámci polčasovej šou. Na pódiu mu robili spoločnosť speváčky Alicia Keys a H.E.R., či raperi Ludacris a Lil Jon. Súčasťou veľkolepej šou boli tiež taletovaní tanečníci a kapela s dychovými nástrojmi. 

Mnohé dámy s nadšením sledovali moment, keď si spevák vyzliekol tričko a na pódiu predviedol svoje svaly. Usher je v skvelej forme a veru, málokto by pri pohľade na neho povedal, že má 45 rokov. 

Super Bowl 2024: Striptíz
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)
 

Viac o téme: Taylor SwiftSuper BowlUsher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu