Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Vdova po známom hercovi má NOVÉHO MILENCA: Aha, veď ona zbalila Garfieldovho pána!

Bob Saget a Kelly Rizzo. Zobraziť galériu (2)
Bob Saget a Kelly Rizzo. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Opäť šťastná a zamilovaná! Začiatkom roka 2022 odišiel z tohto sveta obľúbený herec a komik Bob Saget (†65), ktorý sa preslávil účinkovaním v seriáli Plný dom. Nepochybne najviac za ním smútila jeho manželka Kelly Rizzo (44). Tá svetu v týchto dňoch predstavil svojho nového partnera, ktorý je verejnosti tiež dobre známy.

Je ním 49-ročný herec Breckin Meyer. Ten účinkoval vo viacerých filmoch a seriáloch. Spomenúť možno filmové spracovanie príbehov o kocúrovi Garfieldovi, kde stvárnil jeho pána. 

Nevedno, ako dlho tvoria Breckin a Kelly pár. Isté ale je, že si spolu dokonale rozumejú. Svoju premiéru v spoločnosti absolvovali v uplynulých dňoch, keď ruka v ruke zavítali na jednu z párty, ktorá sa konala večer pred odovzdávaním cien Grammy. 

 Breckin Meyer a Kelly Rizzo
Zobraziť galériu (2)
Breckin Meyer a Kelly Rizzo  (Zdroj: profimedia.sk)

„Chvíľku mi trvalo, kým som sa dostala do tohto bodu, kde som teraz. Uvedomila som si, že aj on by bol z toho rád,” uviedla pre E! News vdova po hercovi, ktorá v novom vzťahu má tiež podporu od dcér zosnulého Boba. „Je to úžasné a znamená to pre mňa tak veľa,” povedala k tomu. 

Viac o téme: Bob SagetKelly Rizzo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu