Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Obrovská bolesť vdovy po slávnom hercovi: Vianoce bez svojej lásky!

Kelly Rizzo a Bob Saget Zobraziť galériu (3)
Kelly Rizzo a Bob Saget (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ostali jej len spomienky! Bob Saget (†65) sa zaradil medzi hviezdy, ktoré nás počas uplynulého roka navždy opustili. Nepochybne najviac za hercom, ktorého preslávilo účinkovanie v obľúbenom seriáli Plný dom, smúti jeho manželka Kelly Rizzo (43). Tá počas vianočných sviatkov zverejnila na sociálnej sieti Instagram vyznanie plné bolesti.

„Vážte si každý moment,” takýmito slovami sa Kelly Rizzo v uplynulých dňoch prihovorila svojim priateľom a followerom. „Nepomyslela by som si, že naše prvé spoločné Vianoce budú zároveň aj tie posledné,” pokračovala blondínka. Zároveň vysvetlila, že hoci boli s Bobom od roku 2018 manželia, Vianoce trávili oddelene. Minulý rok však Bob prišiel do Chicaga, aby strávil najkrajšie sviatky roka s rodinou svojej ženy.  

„Vianoce sú časom nádeje, lásky a spolupatričnosti. Modlím sa za tých, komu počas sviatkov chýba milovaná osoba, aby boli požehnaní spomienkami, ktoré im pomôžu sa cez to preniesť,” uviedla blondínka. Zároveň poďakovala všetkým, čo ju počas uplynulého roka podporovali a boli jej oporou.  

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie fotky z posledných Vianoc, ktoré herec strávil so svojou manželkou.

Bob Saget bol v priebehu rokov 1982–1997 ženatý so scenáristkou Sherri Kramer, s ktorou mal troch potomkov. V roku 2018 sa ženil opäť, a to s blogerkou Kelly Rizzo.

Správy o jeho smrti zaplavili médiá začiatkom roka 2022. Našli ho mŕtveho v hotelovej izbe. Príčinou smrti malo byť krvácanie do mozgu po úraze hlavy. „Zistilo sa, že Bob zomrel kvôli úrazu hlavy. Odborníci došli k záveru, že sa o niečo udrel, myslel si, že o nič nejde a išiel spať. Žiadne drogy ani alkohol v tom nehrali rolu,” uviedla v tom čase v stanovisku pozostalá rodina. 

Bob Saget bol hviezdou obľúbeného seriálu Plný dom.
Zobraziť galériu (3)
Bob Saget bol hviezdou obľúbeného seriálu Plný dom.

Viac o téme: Bob SagetPlný dom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu