Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slávnemu hudobníkovi PRASKLI NERVY: Fanúšičke poslal vulgárny odkaz!

Richard Marx
Richard Marx (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Došla mu trpezlivosť. Známy americký spevák Richard Marx (60) mal počas svojho nedávneho koncertu v hľadisku fanúšičku, ktorá mu poriadne znepríjemňovala vystúpenie. Hudobník to napokon nevydržal a povedal, čo si o jej správaní myslí.

Richard Marx sa na hudobnej scéne začal naplno presadzovať na prelome 80-tych a 90-tych rokov. Počas svojej kariéry si na svoje konto pripísal viacero známych hitov, ako je napríklad Hazard, Now And Forever či jeho najznámejšia skladba Right Here Waiting.

Vďaka tomu má po celom svete množstvo fanúšikov, ktorým neustále predvádza svoje umenie na koncertoch. Jedno z jeho posledných vystúpení však narušila drzá fanúšička. Tá vyrušovala hlasným rozprávaním nielen jeho, ale aj fanúšikov vedľa nej. To Marxa poriadne nahnevalo. Po skončení piesne jej tak poslal odkaz, na ktorý zrejme len tak ľahko nezabudne. 

„Vážne by ma zaujímalo, kto ťa vychoval, keď si myslíš, že čokoľvek, čo si tu vykrikovala, je dôležitejšie, než to, čo tu robíme. Nauč sa ku*va správať," povedal hudobník, za čo si od divákov vyslúžil veľký aplauz.

Viac o téme: Richard Marx
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu