Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávny spevák spoznal TREST za POSTRELENIE kolegyne: Za mrežami si posedí poriadne dlho!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Slobodu si tak skoro neužije. Známy americký rapper Tory Lanez (31) sa včera dozvedel výsledok súdu, ktorý rozhodoval o tom, ako dlho si posedí za mrežami za to, že v roku 2020 postrelil známu speváčku Megan Thee Stallion (28). Dĺžka trestu ho určite nepotešila.

K šokujúcemu incidentu došlo v roku 2020, keď boli Tory Lanez a Megan Thee Stallion spoločne na párty. Táto dvojica mala priateľský vzťah, avšak počas cesty autom prišlo k hádke. Keď sa speváčka rozhodla vystúpiť, hudobník po nej začal strieľať a jedna z rán ju zasiahla do nohy. 

Obvinenému hrozilo až 22 rokov za mrežami. Jeho obhajcovia však dúfali v miernejší trest a že by súd napokon mohol rozhodnúť inak. Ten však dal za pravdu prokuratúre, ktorá žiadala, aby ho odsúdil na 13 rokov.

Tory Lanez
Zobraziť galériu (3)
Tory Lanez  (Zdroj: Profimedia)

Lanez si nakoniec za mrežami posedí 10 rokov. Počas včerajšieho dňa o tom rozhodol súd v Los Angeles, čo sa však rapperovi a jeho právnikom nepáčilo. Preto sa očakáva, že sa proti rozsudku odvolajú a celý prípad bude ešte mať pokračovanie.

Počas procesu sa k celej situácii vyjadrili aj obaja hviezdni hudobníci. „Ak by som to mohol zmeniť, tak to zmením. To sa však bohužiaľ nedá. Za všetko, čo sa v tú noc stalo, nesiem plnú zodpovednosť. Jediné, o čo sa teraz snažím, je byť lepším človekom," povedal podľa magazínu NBC News Lanez.

„Každý deň myslím na obete násilia po celom svete. Je to absolútna bezmocnosť, hlavne vtedy, keď si nie som istá, či ich dokáže spravodlivosť ochrániť. V mojom prípade za mňa bojovali a som im za to veľmi vďačná. Ale keď sa to mohlo stať mne, tak si predstavte, ako dopadnú ľudia, ktori nedostanú takú podporu a nemajú také zdroje, ako ja," napísala speváčka v stanovisku, ktoré odovzdala súdu.

Megan Thee Stallion
Zobraziť galériu (3)
Megan Thee Stallion  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Megan Thee StallionTory Lanez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu